Ferhat Güneyli yeni albümünde Selda Bağcan ile buluştu

Ferhat Güneyli, İşte Gidiyorum adını taşıyan ikinci albümünü Majör Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı.Albümünü babası Mehmet Güneyli’ye adayan sanatçı, çıkış şarkısında Selda Bağcan ile düet yaparken ilk klibini...

Ferhat Güneyli, İşte Gidiyorum adını taşıyan ikinci albümünü Majör Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı.Albümünü babası Mehmet Güneyli’ye adayan sanatçı, çıkış şarkısında Selda Bağcan ile düet yaparken ilk klibini de bu parçaya çekti.

Ferhat Güneyli, ''İşte Gidiyorum’  albümünde müziğin yaşayan efsane ismi Selda Bağcan ile birlikte stüdyoya girerek düet yaptı. Bağcan,ayrıca Atina’ da çekilen parçanın klibinde de Güneyli’ yi yalnız bırakmayıp kamera karşısına geçti.

Albümde yer alan 11 eserden 6’sının bestesini yapan sanatçı albümünde, Yusuf Hayaloğlu, Ziya Aslan,Nimet Erişen ve Fuat Doğan’ın şiirlerini besteledi. Ahmet Kaya’nın son zamanlarını anlatan Yusuf Hayaloğlu’nun ''İşte Gidiyorum’ adlı şiirinin bestesini de Güneyli yaptı.

Kaçak Sevdam adlı eserin hem söz hem de müziğinde kendi imzası bulunan Güneyli, albümünde Madımak Katliamında hayatını kaybeden Hasret Gültekin’e ait olan Dağlar,Yarim Senden Ayrılalı adlı türkülere yer verdi. Ferhat Güneyli’ye albümünde destek veren Selda Bağcan, Nevzat Çelik’in şiiri Sıcak Saklayın Gecelerimi’nin de bestesini yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Wonka mayısta Tivibu’da!
Rambo'nun yıldızı Sylvester Stallone'un saatleri satılıyor! Cehennem Melekleri 2'de saati takmıştı!
Işıklar Mahallesi'nde Baharın Müjdecisi Hıdırellez, Geleneksel Oyunlarla Kutlandı
Muğla Korolar Şenliği 2. Kez Coşkuyla Başladı
Serinin son filmi olacaktı... Hızlı ve Öfkeli bu kez üzdü!