Feribot Kullananların Dikkatine; Seferler İptal !

Feribot seferlerindeki iptaller ve önümüzdeki günlerde beklenen fırtına öncesi, seyahat planlarınızı gözden geçirin. Olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olun, güvenliğiniz için gerekli tedbirleri almayı unutmayın.

Geyikli-Bozcaada feribot hattında yaşanan değişikliklere göre, Bozcaada'dan planlanan 14.00 ve 18.00 seferleri ile Geyikli'den düzenlenmesi planlanan 15.00 ve 19.00 seferleri iptal edilmiştir. Benzer şekilde, Gökçeada hattında da Gökçeada'dan saat 07.00, 11.00 ve 17.00 seferleri ile Kabatepe'den saat 09.00, 13.00 ve 19.00 seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki günlerde Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında rüzgarın, yarın akşam saatlerinden cuma sabahına kadar güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği öngörülmektedir.

Bu hava koşulları nedeniyle ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması ve gerekli tedbirlerin alınması önem arz etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!