Fernando Muslera'nın sözleşme durumu belirsizliğini koruyor

Galatasaray'ın kalesini uzun yıllardır başarıyla koruyan Fernando Muslera'nın sözleşme yenileme süreci belirsizliğini korurken, kulüp başkanı Dursun Özbek'in oyuncuyla yapılacak görüşmelerle ilgili devreye girdiği bildirildi.

DURSUN ÖZBEK DEVREYE GİRİYOR

Galatasaray'ın kalesini uzun yıllardır başarıyla koruyan Fernando Muslera'nın yeni sözleşme imzalaması konusundaki belirsizlik devam ediyor. Kulüp başkanı Dursun Özbek'in bu hafta içinde devreye girerek tecrübeli eldivenle bir görüşme yapacağı bildirildi.

OKAN BURUK'UN TAVSİYESİ VE MUSLERA'NIN DEĞERİ

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, Muslera'nın takımda kalması için her türlü çabanın gösterilmesini istiyor ve oyuncusunun değerini açıklamalarında vurguluyor. Başarılı antrenör, Muslera'nın önemini bir kez daha ortaya koyan performanslarını vurgulayarak, kulübün onunla yeni bir sözleşme imzalaması gerektiğini savunuyor.

DURSUN ÖZBEK'İN MÜDAHALESİ

Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olmasıyla birlikte, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bizzat devreye girerek oyuncuyla bir an önce yeni bir anlaşma yapılmasını istediği belirtildi. Kulübün yönetimi, Muslera ile ilk resmi görüşmeyi bu hafta gerçekleştirecek ve Uruguaylı kaleciye 2 senelik yeni bir teklif sunacak.

MAAŞ KONUSUNDAKİ BELİRSİZLİK

Önceki görüşmelerde Muslera'nın isteği ile kulübün teklifi arasında fark olduğu ifade edilirken, Sarı-Kırmızılı kulüpten aldığı maaşın önemli bir faktör olduğu belirtiliyor. Muslera'nın yeni teklife nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!