Fernando Muslera'nın Yeni Durağı Şaşırttı: İtalya Serie B Lideri Parma

Galatasaray'ın kalesini uzun yıllardır başarıyla koruyan Fernando Muslera'nın yeni durağı belli oldu. İtalya Serie B lideri Parma, Muslera'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Galatasaray'ın kalesini 2011-2012 sezonundan bu yana başarıyla koruyan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı ekiple olan sözleşmesinin sona ermesiyle veda hazırlıklarına başlıyor. 37 yaşındaki deneyimli kalecinin yeni durağı ise futbol camiasında sürpriz bir şekilde gündeme geldi.

PARMA, MUSLERA İLE İLGİLENİYOR

Sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera'nın yeni adresi, İtalya Serie B lideri Parma olabilir. Serie B'de şampiyonluk mücadelesi veren Parma'nın, sezonu şampiyonlukla tamamlaması durumunda Muslera'yı kadrosuna katmayı planladığı belirtiliyor. İtalyan ekibinin, deneyimli file bekçisi ile görüşmelere başladığı ifade edildi.

MUSLERA'NIN GALATASARAY KARİYERİ

Muslera, 2011 yılından bu yana Galatasaray formasını giyerek önemli başarılar elde etti. Sarı-kırmızılı ekip altında 6 Süper Lig, 5 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan tecrübeli kaleci, toplamda 495 karşılaşmada görev aldı. Muslera, bu maçlarda kalesinde 527 gol görürken, 177 maçta ise gole izin vermedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!
Ajdin Hasic: Beşiktaş'a Dönüş Heyecanı ve Sergen Yalçın Övgüsü
Göztepe'nin Yükselişinde Parlayan Yıldız: Ramon-Pascal Lundqvist
İlhan Palut: Çaykur Rizespor, Gelecek Sezon İçin Yüksek Hedeflere Odaklanıyor
Fenerbahçe Sol Bek Takviyesinde: Levent Mercan Transferi Başkanlık Seçimine Bağlı