Fernando Santos 'Hemen alın' diyerek transfere onay verdi! Dünya yıldızı Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş, transfer piyasasında büyük bir hamle için kolları sıvadı. MLS ekibi Toronto FC'de forma giyen dünya yıldızının transferi için adımlar atan siyah-beyazlılar, hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor galibiyetiyle birlikte son zamanlarda Süper Lig'deki performansını yükselten Beşiktaş, bomba transfer için harekete geçiyor. Trabzonspor galibiyetiyle moral bulan ekip, şimdi de transfer piyasasında büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

HEDEF: İTALYAN SÜPER YILDIZ LORENZO INSİGNE

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isim, MLS ekibi Toronto FC'de forma giyen Lorenzo Insigne. İtalyan golcü futbolcu, kulübüne 11 gol ve 6 asistlik katkı sağladığı 33 karşılaşmada görev aldı. Beşiktaş'ın, bu deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmak için adımlar attığı belirtiliyor.

İSTATİSTİKLERLE DOLU BİR KARİYER

Lorenzo Insigne, futbol yaşamında 192 gol ve 119 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. 54 kez İtalya formasını giyen Insigne, milli takımına da 10 gol ve 10 asistlik katkıda bulundu. Süper yıldızın yetenekleri, Beşiktaş'ın bu transferdeki kararlılığını güçlendiriyor.

Beşiktaş, Lorenzo Insigne transferiyle adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Fernando Santos'un raporu doğrultusunda yapılan bu hamle, kulübün hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Real Madrid, Joselu'nun golleriyle Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi
Türk Kadın Hakemler Avrupa Hentbol Arenasında Zirvede: EHF 2024 Finali!
Ziraat Türkiye Kupası’nda, finalde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu
Hull City, Rosenior'un Ayrılmasının Ardından Tim Walter'ı Teknik Direktörlük İçin Gündemine Aldı