Fernando Santos'dan pentaltı isyanı: 3. defa verilmedi

Beşiktaş'ın evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Beşiktaş'ın teknik direktörü Santos, "Beşiktaş'ın üçüncü kez penaltısı verilmedi. Bugün yine Cenk'in penaltı pozisyonu vardı" şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'ı evinde ağırladığı maçta 1-0 mağlup oldu. Derbinin başında Al-Musrati'nin ters kafa vuruşuyla Galatasaray, üç puanı aldı ve liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı.

MAÇ SONRASI İSYAN ETTİ

Maç sonrası Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos, hakem kararlarına tepki gösterdiği açıklamalarda bulundu. "Maça 1-0 geride başladık ve erken bir gol yedik. Bu tür goller yediğinizde işler kolaylaşmıyor. Maçın devamında bazı fırsatlar yakaladık. İkinci yarıda rakibimize alan vermemeye çalıştık ve 3-4 net pozisyon bulduk. Taraftarımız mutsuz, ben de mutsuzum. Çok çabaladık ancak sonuç alamadık" diyen Santos, şunları ekledi: "Beşiktaş'ın üçüncü kez penaltısı verilmedi. Daha önce Adana Demirspor ve Sivasspor maçlarında da penaltı almamıştık. Bugün Cenk'in bir penaltı pozisyonu daha vardı. Colley'in kırmızı kartı da oldukça şüpheliydi. Cenk'in penaltı pozisyonu çok daha netti ancak VAR çağrılmadı. Cenk'in pozisyonu kesinlikle penaltıydı. Bahane üretmeyi sevmem ancak hakkımızın yenmesini de istemiyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!