Fethullah Gülen'in Durumu ve Terör Örgütü: Mumyalanmış Görüntüsüyle İlgili Tartışmalar!

Fethullah Gülen Öldü Mü Konusu: Son Günlerin En Çok Konuşulan Haberlerinden! Erdoğan'a En Yakın İsim Bugün Köşesinde Ayrıntıları Aktardı. Ahmet Hakan, Fethullah Gülen'in Fotoğrafı İçin "Mumyalanmış Gibi" İfadesini Kullandı..

Son dakika gelişmesine göre, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğüne dair haberler özellikle sosyal medyada hızla yayıldı. Ardından, Türkiye'ye iade edildiğine dair iddialar da ortaya atıldı. Bu konuda Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, "Fetullah öldü mü? Nereden çıktı iade? Ebuseleme ne ayak?" başlıklı yazısında çarpıcı görüşlere yer verdi.

Ahmet Hakan, yazısında Fethullah Gülen'in fotoğrafına da yer vererek, "Öldü mü" haberleri üzerine "Hürmeten gömmemişler. Şöyle mırıldandım: "Herif çoktan ölmüş ama hürmeten gömmemişler" diye yazdı.

Fethullah Gülen'in terör örgütü tarafından yayınlanan son fotoğrafına bakarak Cem Yılmaz'ın esprisini hatırladığını belirten Ahmet Hakan, "Herif çoktan ölmüş ama hürmeten gömmemişler" diye ifade etti.

Ahmet Hakan yazısını şu şekilde sürdürdü: "Terör örgütünün "Fetullah ölmedi" diye yayınladığı son fotoğrafa bakınca Cem Yılmaz’ın fazla meşhur olmayan esprisini hatırlayarak... Şöyle mırıldandım: "Herif çoktan ölmüş ama hürmeten gömmemişler." Fotoğrafa baktıkça... Çıkardığım sonuçlar şunlar: Mumyalanmış gibi duruyor FETÖ elebaşı. Kendisini fotoğrafa özel olarak monte etmişler resmen. Bir dekorasyon çabasının özel bir parçası gibi duruyor fotoğrafta. Bir hafta önce yayınladıkları fotoğrafta üstünde hangi giysiler varsa bir hafta sonraki fotoğrafta aynı giysilerin olması ise tuhaf bir muamma. Sonuç? Yaşıyorsa bile ölmüş gibi."

Ayrıca Ahmet Hakan, terör örgütünün yayınladığı "FETULLAH iade edildi, Türkiye’ye getiriliyor" şeklindeki iddiaların bir balon olduğunu düşündüğünü ifade etti. Bu iddiaların örgütün tabanına moral propagandası yapmak amacıyla üretildiğini belirtti. Ahmet Hakan, "Önce 'İade edildi, Türkiye’ye getiriliyor' diye bir balon uçur. Ardından balonun gerçek olmadığı ortaya çıksın. Böylece örgütün tabanına moral propagandası yapacak malzeme üretilmiş olsun. Gelmeyin şunların bu ucuz numaralarına" dedi.

Son olarak Ahmet Hakan, "Ebuseleme" adı verilen ve Fethullah Gülen'in yeğeni olan kişinin örgüt içinde bir iç hesaplaşmanın işareti olduğunu düşündüğünü belirtti. Ahmet Hakan, Ebuseleme olayının, örgütün içine düştüğü tükenmişliğin göstergesi olduğunu ve örgütsel çürümenin itirafı olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.