Fethullah Gülen'in ölümü sonrası Defne Joy Foster'ın annesi konuştu: 'FETÖ lakabını taktığı içi

Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölümünden sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. Anne Foster, "Defne, FETÖ adını kullandığı için muhtemelen o öldürüldü" şeklinde konuştu.

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölümü, Şubat 2011'de şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Defne Joy Foster'ı akıllara getirdi. Gülen'e 'FETÖ' olarak hitap eden ilk oyuncu olan Foster'ın ölümü hakkında hâlâ soru işaretleri bulunuyor. Foster'ın annesi Hatice Foster, Gülen'in vefatının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Sputnik'ten Mustafa Hoş'a konuşan anne Foster, "Defne, Fethullah Gülen'e FETÖ lakabını taktığı için tahminimce o öldürttü," sözlerini kullandı. 

Defne'nin kullandığı astım ilacını kendisinin de kullandığını belirten anne, "Defne 'FETÖ' lakabını taktığı için benim tahminimce o öldürttü. Onun kullandığı ilacı ben de kullanıyordum. Ben de astım ilacı kullanıyorum ve her zaman yanımda," ifadelerini kullandı.

Defne'nin kullandığı astım ilacını kendisinin de kullanmakta olduğunu ifade eden anne, "Defne 'FETÖ' lakabını taktığı için benim tahminimce o öldürttü. Onun kullandığı ilacı ben de kullanıyordum. Ben de astım ilacı kullanıyorum ve her zaman yanımda," ifadelerini kullanmış oldu.

Defne Joy Foster'ın rahatsızlandığında Kerem Altan'ın 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramak yerine sokaklarda doktor aradığını anımsatan anne Foster, "Kerem Altan sokaklarda doktor aradı. Sokaklarda doktor aramak yerine ambulansı arasaydı belki de kızım ölmezdi. Kerem Altan'ın Allah belasını versin. Bir kere bile bana Altan ailesi bana başsağlığı için telefon açmadı. Bugün ölsem umurumda olmaz. Şu gözüm kapanmadan Allah'ın onlardan intikam almasını istiyorum. Her şey sümen altı edildi," sözlerini söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.