FETÖ İçinde Büyük Kavga! Gülen'in Cenazesine İlişkin Şok İddia

Terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası örgüt içerisinde ciddi bir kriz yaşandığı iddia ediliyor. Gülen'in ölüm haberiyle birlikte örgüt içindeki güç mücadelesi daha da belirginleşirken, cemaatin üst kademelerinde şok edici planlar gündeme gelmeye başladı.

FETÖ’DE BÜYÜK KRIZ: GÜLEN'IN ÖLÜM İDDIALARI ÖRGÜTÜ SARSTI

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in öldüğü yönündeki iddialar, örgüt içinde büyük bir kaosun fitilini ateşledi. Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Gülen’in ölüm haberi örgütün üst yönetiminde büyük bir paniğe yol açtı. Terör örgütü lideri Gülen'in sağlık durumunun kötüleşmesine sebep olan ilaçları veren yakın çevresi, artık bu durumu gizleyemeyeceklerini kabul etmek zorunda kaldı.

CEVDET TÜRKYOLU CENAZEYI GIZLICE DEFNEDECEK İDDIASI

Gülen’in ölümünün ardından örgüt içinde cenaze töreni ve defin yeri konusunda büyük tartışmaların başladığı iddia ediliyor. Gülen’in en güvendiği isimlerden biri olan ve "kara kutusu" olarak bilinen Cevdet Türkyolu’nun, cenazenin hızla defnedilmesi gerektiğini savunduğu belirtiliyor. Diğer yandan, örgüt içinde farklı grupların Avrupa’dan geleceklerin beklenmesini talep ettiği ifade ediliyor. Hatta Türkyolu’nun cenazeyi gizlice kaçırıp kimseye duyurmadan defnedeceğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Örgütün bazı üyeleri ise Gülen’in mezar yerinin gizli tutulması ve onu Said Nursi gibi bir sembol haline getirme çabasına giriştiği yönünde görüş bildirdi.

LIDERLIK MÜCADELESI VE SERVET KAVGASI

Örgüt içerisinde ayrıca liderlik ve mali kaynaklar üzerinde büyük bir güç savaşı başladı. Cevdet Türkyolu’nun, örgüt içindeki diğer gruplara karşı kontrolü ele geçirmek için harekete geçtiği, buna karşın Avrupa kanadını yöneten Abdullah Aymaz’ın bu girişimlere karşı durduğu dile getiriliyor. İddialara göre, örgütün üst düzey isimleri arasında para ve liderlik üzerindeki mücadele, suikast risklerine kadar uzanabilecek bir gerilime dönüşebilir.

FETÖ içindeki bu ayrışma ve çekişmenin örgütün geleceği üzerindeki etkileri, özellikle liderlik boşluğunun nasıl doldurulacağı konusunda önemli belirsizlikler doğuruyor. Gülen'in ölümünün ardından örgüt, büyük bir iç çatışma ve parçalanma tehlikesiyle karşı karşıya.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.