FETÖ liderinin cenazesinde yüzlerini gizleyen örgüt üyeleri kimler? Kimlikleri ortaya çıktı!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in cenaze töreni, ABD'nin New Jersey’deki Skylands Stadium’da yapıldı. Yüzlerini gizlemeye çalışan bazı örgüt üyelerinin kimlikleri belirlendi. İşte haberin tüm detayları…

FETÖ liderinin 20 Ekim’deki ölümü sonrası cenaze töreni, New Jersey’deki Skylands Stadium’da gerçekleştirildi. Törende dikkat çeken bir ayrıntı, bazı örgüt üyelerinin yüzlerini gizleme çabaları oldu. Yüzleri maskeli olan katılımcılar, cenazeye şapka, gözlük ve maskelerle katılarak kimliklerini saklamaya çalıştı.

Cenaze sırasında, FETÖ'nün darbe girişiminin kilit isimlerinden Adil Öksüz de dikkat çekti. Törende yüzlerini gizleyen örgüt üyelerinin kimlikleri ise tespit edildi. Eski Binbaşı Ahmet Kalkan, eski Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu ve eski Binbaşı Engin Büker'in cenazede yer aldığı bildirildi.

Özellikle 15 Temmuz soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edilen eski Tümamiral Uğurlu’nun darbe sırasında ABD’de bulunduğu ve örgütte önemli görevler üstlendiği biliniyor. Ayrıca, yurt dışına kaçan eski Binbaşı Engin Büker'in de Türkiye aleyhine sosyal medya üzerinden propaganda yapan örgüt üyeleri arasında yer aldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.