FETÖ şüphelisi bekçi, Fenerbahçe otobüsüne saldırı yapıldığı gece nöbetçiymiş

Habertürk’ten Enis Yıldırım'ın haberine göre,  4 Nisan 2015’te Sürmene’de Fenerbahçe otobüsüne yönelik silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.15 Temmuz darbe girişimi gecesi emniyet müdürlüğündeki...

Habertürk’ten Enis Yıldırım'ın haberine göre,  4 Nisan 2015’te Sürmene’de Fenerbahçe otobüsüne yönelik silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi emniyet müdürlüğündeki silah deposunun anahtarını sakladığı iddia edilen FETÖ/PDY şüphelisi bekçi Nurettin Ç.’nin, Fenerbahçe otobüsüne saldırı yapıldığı gece olay yerinin 50 metre uzağında nöbetçi olarak görev yaptığı tespit edildi.

Aynı gece nöbetçi olan komiser ve emniyet müdürleri ile dosyaya bakan savcı ve hâkimin de FETÖ şüphelisi olması nedeniyle soruşturma bu yönde derinleştirildi. Fenerbahçe otobüsüne av tüfeği ile yapılan saldırı sırasında bölgede görevli olan bekçi Nurettin Ç., nöbetçi komiser Hüseyin G., İlçe Emniyet Müdürü Lütfi İ., İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet E., dosyaya bakan Savcı Sait S., Hâkim İsa K. ve soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amiri Hüdai O. hakkında FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç'tan plaket hamlesi! Uğur Dündar'a verdi!
Aziz Yıldırım'dan 6 yıl sonra hamle!
Dursun Özbek'den açıklama!! "Bu onurlu göreve yeniden adayım"
Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı