'FETÖ'den açığa alınıp göreve iade edilen polis intihar etti

Karabük'te "FETÖ soruşturması" kapsamında açığa alındıktan bir süre sonra göreve iade edilen 44 yaşındaki polis memuru tabancasıyla intihar etti.Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde görevli 23 yıllık polis memuru Zeki...

Karabük'te "FETÖ soruşturması" kapsamında açığa alındıktan bir süre sonra göreve iade edilen 44 yaşındaki polis memuru tabancasıyla intihar etti.

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde görevli 23 yıllık polis memuru Zeki Cezayirlioğlu "FETÖ/PDY soruşturması" kapsamında açığa alınmıştı.

Soruşturma sonunda göreve iade edilen Cezayirlioğlu, geçtiğimiz hafta tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunmuş,  hastaneye kaldırılan Cezayirlioğlu, tedavisinin ardından taburcu edilmişti

Tedavisinin tamamlanmasının ardından görevinin başına dönen Cezayirlioğlu bu kez de eşi ve iki çocuğunun evde bulunduğu sırada tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

Cezayirlioğlu, eşinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

2024'te Güneş Aktivitesi Zirveye Ulaşıyor: Mars'ın Geleceği Tehlikede mi?
Sıcak havalarda uyutmayan küçük sineklerden kurtulmak bu yöntemle çok kolay!
Magellan vampir tedavisi nedir?
Lobotomi nedir, ne için kullanılır?
Yoga nedir, faydaları nelerdir?