FETÖ'den aranan Emre Uslu Washington'da görüntülendi

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde görsel ve sosyal medyada darbeye zemin hazırladığı, darbe girişimi gecesi ise darbeye karşı konulmaması yönünde açıklama yaptığı iddiasıyla hakkında birden çok soruşturma olan ve ifade...

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde görsel ve sosyal medyada darbeye zemin hazırladığı, darbe girişimi gecesi ise darbeye karşı konulmaması yönünde açıklama yaptığı iddiasıyla hakkında birden çok soruşturma olan ve ifade vermeye gitmeyen Uslu'ya savcılık tarafından 'Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs' suçlaması yöneltildi.

MEDYA AYAĞININ ÖNEMLİ İSMİ

2015 yılında yürütülen 'Paralel yapı' soruşturması kapsamında Fetullah Gülen'le birlikte hakkında bir yakalama kararı daha bulunan Emre Uslu, FETÖ'nün medya ayağının önemli isimlerinden biri olarak biliniyor.

Nisan ayında Uslu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington'da katıldığı bir düşünce kuruluşunun konferansı öncesinde PKK/PYD bayraklı grupla eylem yaparken ortaya çıkmıştı. Aynı eylemde PKK'ya destek veren grubun YPG flamaları ve Abdullah Öcalan posterleriyle protesto gösterisine katılmaları dikkat çekmiş, Uslu da bu grupla yan yana objektiflere yansımıştı. Bir süre önce, FETÖ/PDY davaları kapsamında çeşitli suçlardan aranan eski Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı da ABD'nin New Jersey eyaletinde bir alışveriş merkezinde görülmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bülent Şakrak yeni sevgilisi ile görüntülendi! İhanet Soruldu!
İrem Derici ve Gökhan Fırat Aşkı Son Buldu! Sosyal Medyadan Bile Sildi!
Şarkıcı Mustafa Sandal, Petshop Açıyor!
Burcu Kıratlı'dan Bomba Sinan Akçıl İtirafı Geldi!
Alkol ürünleri üreticilerine teminat zorunluluğu