FETÖ'den gözaltına alındı; kameralara bozkurt işareti yaptı

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, ÇOMÜ'nün kent merkezi ve ilçelerdeki kurumlarında görevli personel ile akademisyenlerden oluşan 30 kişi, bu sabah polis tarafından gözaltına alındı. Çanakkale İl Emniyet...

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, ÇOMÜ'nün kent merkezi ve ilçelerdeki kurumlarında görevli personel ile akademisyenlerden oluşan 30 kişi, bu sabah polis tarafından gözaltına alındı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından yapılan operasyona, diğer şubeler de destek verdi. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bulunan bazı evrak ve dokümanlara el konuldu.

BOZKURT İŞARETİ YAPTI

Çanakkale Devlet Hastanesi'nde sağlık muayenesinden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Öte yandan; sağlık muayenesi için hastaneye getirilen bir şüpheli, kameralara, acil servis girişinde, "Benim herhangi bir alakam yok" dedi. Aynı kişinin acil servis çıkışında da ekip otosuna bindirilmeden önce bozkurt işareti yapması dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!