FETÖ'nün ölümü şerefine yüzde 30 indirim! Elazığ esnafı olay yarattı!

Elazığ'da bir esnaf, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü kutlamak için dükkanında yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İbrahim Halil Soran, bu durumu "düşmanım öldü" diyerek ifade etti.

Elazığ'da bir esnaf, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünü duyunca dükkanında dikkat çekici bir kampanya başlattı. Pensilvanya'da yaşayan FETÖ liderinin ölüm haberinin ardından, Gazi Caddesi'nde telefon dükkanı işleten İbrahim Halil Soran, camına astığı bir afişle "Terörist alçak FETÖ'nün ölümü şerefine yüzde 30 indirim" duyurusunu yaptı. Soran, bu indirimin tüm telefon aksesuarlarında geçerli olduğunu belirtti.

SEVİNÇLE KARŞILADI

İbrahim Halil Soran, Gülen'in ölümünü duyduktan sonra yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "Haberi aldıktan sonra çok mutlu ve sevinçli oldum, kısaca düşmanım öldü. Bu alçak terörist yüzünden 15 Temmuz sürecinde ölen yüzlerce vatandaşımız oldu. Biz her zaman vatanımızın ve milletimizin yanında olduk." Soran, 15 Temmuz'da Elazığ'da olmalarına rağmen akrabalarının İstanbul ve Ankara’da sokaklara döküldüğünü de vurguladı.

FETÖ'NÜN DEFNİNE TEPKİ

Soran, FETÖ'nün cesedinin Türkiye topraklarına gömülmesi isteğiyle ilgili olarak, "Türk toprakları kutsal bir topraktır, hiçbir şekilde alçak bir adamın cesedini toprağımız kaldırmaz" ifadelerini kullandı. Bu bağlamda, çeşitli illerde FETÖ'nün ölümünü kutlayan birçok kişi olduğunu, kendisinin de dükkanında indirim yaparak bu durumu kutladığını belirtti.

KAMPANYA GÜNDEM OLDU

Soran'ın indirim kampanyası, yerel halk arasında farklı tepkilere yol açtı. Bazıları durumu eleştirirken, bazıları ise bu kutlamayı destekledi. Elazığ'daki bu olay, FETÖ'nün Türkiye'deki izleri ve toplumda bıraktığı travmalar hakkında bir kez daha gündeme geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.