FETÖ'nün Ölümünden Sonra Sosyal Medyada Büyük Operasyon: 119 Hesap Kapatıldı!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün peşinden yaptıkları paylaşımlar sebebi ile aralarında Can Dündar, Hakan Şükür ve Ekrem Dumanlı gibi isimlerin de bulunduğu 119 sosyal medya hesap kapatıldı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından sosyal medya platformlarında örgüt lehine paylaşım yapan 119 hesap kapatıldı. Kapatılan hesaplar arasında Can Dündar, Hakan Şükür, Ekrem Dumanlı gibi isimler yer alırken, FETÖ propagandası yapan "Bold Medya" ve "Kronos Haber" gibi haber sitelerinin Twitter hesapları da erişime kapatıldı. Yurt dışına kaçan FETÖ’cü gazeteci Cevheri Güven’in hesabı da kapananlar arasında. Gülen’in cenazesine ilişkin paylaşım yapan örgüt üyeleri çiftliğe iş makinesi getirerek gömme hazırlığına başladı.

FETÖ YANLISI HESAPLAR KAPANDI

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Pensilvanya'da 84 yaşında ölmesinin ardından terör örgütü lehine paylaşım yapan 119 sosyal medya hesabı erişime engellendi. Kapatılan hesaplar arasında eski futbolcu Hakan Şükür, gazeteciler Can Dündar, Ekrem Dumanlı ve Cevheri Güven gibi tanınmış isimler de bulunuyor. Ayrıca "Bold Medya" ve "Kronos Haber" adlı FETÖ yanlısı haber sitelerinin Twitter hesapları da kapatıldı.

177 HESAP YÖNETİCİSİ TESPİT EDİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gülen'in ölümünden sonra sosyal medya üzerinden FETÖ propagandası yapan 177 hesap yöneticisinin tespit edildiğini duyurdu. Yerlikaya, Siber Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele ekiplerinin, bu hesap yöneticileri hakkında işlem başlattığını ve sanal devriyelerin 7/24 görevde olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.