Fetullah Gülen’in yeni ikametgahı sızdırıldı: Villanın iç mekanları adamları tarafından ifşa oldu!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in, 1999'dan beri yaşadığı Saylorsburg'daki konutundan ayrılarak taşındığı yeni adres ve iç mekan fotoğrafları, 'f-watch.net' aracılığıyla eski adamları tarafından gün yüzüne çıkarıldı. İşte detaylar...

FETÖ ile bağlantılarını koparan eski üyelerin 2021'de kurduğu f-watch.net adlı web sitesi, her gün Fetullahçı terör örgütü hakkında yeni ifşalar yayınlıyor. "Gülenist terör örgütü için küresel bilgi platformu" sloganıyla hareket eden sitenin "Hakkımızda" bölümünde, FETÖ’nün demokratik meşruiyeti olmayan ve bireysel özgürlükleri hedef alan bir yapı olduğuna dikkat çekiliyor. F-Watch, FETÖ’nün tehlikelerini ortaya çıkarmayı hedefliyor.

YENİ İKAMETGAHINI İFŞA ETTİLER!

Son olarak, sitede FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni ikametgahı hakkında bilgiler paylaşıldı. İddialara göre, Gülen, 1999'dan beri yaşadığı Pensilvanya'nın Saylorsburg kasabasındaki Chestnut Retreat Center'dan, sağlık sorunları nedeniyle 260 Kennel Rd. adresindeki bir eve taşındı. Bu değişikliğin, FETÖ yöneticileri tarafından zorla gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Yeni adresin, Gülen'in ölümü halinde örgütün finansal kaynaklarına erişim sağlama amacıyla seçildiği öne sürüldü. Bu süreçte, Gülen’in bakımından sorumlu olan Cevdet Türkyolu ile 15 Temmuz darbe girişiminin baş aktörlerinden Mustafa Özcan’ın da rol oynadığı ifade ediliyor. Gülen’in taşındığı ev, Cevdet Türkyolu ve çocuklarının sahibi olduğu Meserret LLC tarafından 1 milyon dolara satın alındı. Türkyolu, FETÖ ile hiçbir zaman finansal bir ilişki kurmadığını belirtse de, örgütün gizli mali mekanizması aracılığıyla milyonlarca dolarlık mülke sahip olduğu tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.