Fidel'e iftira atan Burhan Kuzu, cevabını alınca küfür etti

AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Twitter üzerinden "Komünistlerin hayranlık duyduğu; Kübayı açlık ve sefalete gark eden "Fakirlerin Babası"lakaplı Castronun 900 milyon dolar serveti var.E..." şeklinde paylaşım yaptı.Kuzu'nun...

AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Twitter üzerinden "Komünistlerin hayranlık duyduğu; Kübayı açlık ve sefalete gark eden "Fakirlerin Babası"lakaplı Castronun 900 milyon dolar serveti var.E..." şeklinde paylaşım yaptı.

Kuzu'nun Küba Devrimi'nin efsanevi lideri Fidel Castro'ya attığı iftiraya gelen tepkiler üzerine, tepki gösterenlere "HS" demeye başladı.

Burhan Kuzu, gelen tepkilerin artması üzerine "Ne kadar da Fidel Castro sevicisi varmış.Demekk ki,komünistlik böyle ver şey.Adamlar adeta tapıyor.Bu zavallıları görünce şükrediyorum." yazdı.

NAGEHAN ALÇI DA NEFRET KUSTU

Öte yandan havuz yazarı Nagehan Alçı da, Küba devrimi ve Fidel ile Che'ye olan nefretini köşesine taşıdı.Castro ve Che'nin 'katil' olduğunu iddia eden Alçı, Türkiye'de solcular dışında bazı sağcıların da Küba devrimini 'kutsadığını' ve bunu anlayamadığını belirterek "velinimet" dediği okurlarına Che ve Fidel'in katil olduğunu iddia ederek Batista'nın safında yer aldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!