'Fikret Orman görevi bırakacak'

Süper Lig’de önceki akşam Galatasaray’la karşı karşıya gelen Beşiktaş’ta bu mücadele öncesinde Nevzat Demir Tesisleri’nde önemli bir olay yaşandı.Karşılaşmaya saatler kala Ümraniye’de Başkan Fikret Orman’la biraraya...

Süper Lig’de önceki akşam Galatasaray’la karşı karşıya gelen Beşiktaş’ta bu mücadele öncesinde Nevzat Demir Tesisleri’nde önemli bir olay yaşandı.

Karşılaşmaya saatler kala Ümraniye’de Başkan Fikret Orman’la biraraya gelen Güneş’in, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle oynadıkları olaylı maç ve sonrasında gelişen olaylar sebebiyle yıprandığını ve görevini bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Güneş’in bu düşüncesini, “Yaşanan olaylar ortada. Türk futbolu kirlendi. Adeta haklıyken haksız duruma düşürmeye çalıştılar.  Artık böyle bir yapının parçası olmak istemiyorum. Ligin durumu ne olursa olsun bu şartlar altında çalışmam imkansız. Önce kendime sonra da sizlere haksızlık etmiş olurum'' sözleriyle paylaştığı bildirildi.

Başarılı çalıştırıcının bu sözleri sonrasında Başkan Fikret Orman’ın ise, “Hocam, bizler daha sakin olmalıyız. Acele ile hareket edersek yanlış karar veririz.

Sezon bitsin, her şeyi masaya koyarız. Benim de çok ciddi anlamda idari ve yönetimsel sıkıntılarım var'' cevabını verdiği öğrenildi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti