Filenin Sultanları Üçüncü Maça Çıkıyor: Maç Ne Zaman, Saat Kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız (Filenin Sultanları), Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi'nin ikinci maçında Hollanda'yı 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Milli Takımımız puan tablosunda liderlik koltuğuna yükseldi.

Filenin Sultanları Hollanda'yı Devirip İtalya'ya Kilitlendi!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız (Filenin Sultanları), Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi'nin ikinci maçında Hollanda'yı 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Bu galibiyetle Milli Takımımız puan tablosunda liderlik koltuğuna yükseldi.

Sultanlarımızın bir sonraki rakibi ise İtalya olacak. Heyecan dolu bu karşılaşma, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00'de TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma Ankara'daki Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak. Filenin Sultanları, ev sahibi avantajını da kullanarak İtalya'yı mağlup etmek ve turnuvadaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Giovanni Guidetti yönetimindeki Milli Takımımızda Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Meryem Boz, Eda Erdem Dündar, Meliha Istil, Cansu Öztürk, Naz Aydemir Akyol, Ayşecan Salihoğlu, Şeyma Erzik, Yeliz Başözbayır, Dicle Naz Osmanoğlu ve Varga Carli gibi yıldız voleybolcularımız yer alıyor.

Sultanlarımızın İtalya'yı da mağlup ederek Voleybol Milletler Ligi'nde zirveye yükselmelerine inanıyoruz.

Filenin Sultanları'na bu önemli maçta başarılar dileriz!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.