Filenin Sultanları Yarı Finalde!

Bugün adını yarı finale taşımak için sahaya çıkan Filenin Sultanları, Çin karşısında zorlu bir mücadele geçirdi. Setler sonucunda 3-2 galibiyet alan Filenin Sultanları adını yarı finale yazdırmayı başardı.

2024 Paris Olimpiyatları devam ederken, voleybol müsabakalarında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bugün adını yarı finale taşımak için sahaya çıkan Filenin Sultanları, Çin karşısında zorlu bir mücadele geçirdi. Setler sonucunda 3-2 galibiyet alan Filenin Sultanları adını yarı finale yazdırmayı başardı. Olimpiyatlarda madalya için yarışacak olan oyuncularımızın rakipleri, bugün belli olacak.

MAÇIN YILDIZI: VARGAS

Maçın en önemli yıldızlarından bir tanesi olan Melissa Vargas, 40'ı aşkın sayı alarak performansının zirvesine tırmandı. En kritik anlarda attığı servisler ve smaçlar ile sayıları hanemize yazdıran Vargas, unutulmaz bir performansa imza attı. Vargas'ın yanı sıra maçın en kritik anlarında soğukkanlı davranan ve doğru hamleleri yapan bütün oyuncularımız da unutulmaz anlar yaşattı. 

OYUNCULAR GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Elif'in son anda yaptığı zekice hamlenin sonunda galibiyeti alan Filenin Sultanları gözyaşların boğuldu. Maç içerisinde sakatlıklar nedeniyle akan gözyaşları bu sefer zafer sevinci sebebiyle aktı. Maç sonunda röportaj veren oyuncular "Umarım ilk olimpiyat madalyamızı bu sene burada alacağız" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.