Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli'nin eşi bakın kim çıktı! Gören şaştı kaldı

2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı kupayı kazanmıştır. Şampiyonluğun peşinden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda, Giovanni Guidetti’den boşalan başantrenörlük görevine gelen...

Filenin Sultanları Çin’i 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Maçın bitmesinin peşinden büyük luk yaşayan başantrenör Daniele Santarelli ve millilerin şampiyonluğu salonda dans ederek kutladığı anlamış olur ise sosyal medyada gündem oldu. Başarılı başantrenör Santarelli merak mevzusu haline geldi.

Giovanni Guidetti’den boşalan başantrenörlük görevine gelen ve ekibiyle birlikte büyük bir başarıya imza atan Santarelli’nin eşi de voleybolcu çıktı.

42 yaşlarında olan Daniele Santarelli Monica De Gennaro ile evli. İtalyan voleybolcu olan Monica De Gennaro ustalaşmış anlamda bu sporu yapıyor.

Imoco Volley ve İtalya millî takımlarında oynayan voleybolcu, 2012 Yaz Olimpiyatları ve 2016 Yaz Olimpiyatları'nda yer aldı

De Gennaro, 2014 Dünya Şampiyonası'na ulusal takımıyla beraber katıldı ve ekibi ile dördüncü sırada yer aldı. Ünlü isim bu turnuvanın en iyi liberosu olarak belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.