Filin sahibinin üzerine oturarak öldürdüğü anlar kameraya yansıdı!

Güney Asya ülkesi Tayland'ın Nakhon Sawan'da eyaletinde bir kadın, para kazanmak için sokaklarda gezdirdiği fil tarafınca ezilerek öldürüldü. Olay anı fili seven bir aile tarafınca kayıt altına alındı. İşte o anlar...

Güney Asya ülkesi Tayland'ın Nakhon Sawan eyaletinde bir kadın, sokaklarda para kazanmak için gezdirdiği bir fil tarafından ezilerek öldürüldü. Olay, fili seven bir aile tarafından kaydedildi. Görüntülerde, filin sahibinin çaldığı zillerden korkarak aniden üzerine koştuğu görülüyor.

35 yaşındaki Janthira Chuenlam adlı kadın, saldırı sonrasında aldığı darbelerle ağır yaralandı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Filin sahibi, dişi filin yavrusundan ayrıldığını belirterek, saldırı öncesi veya sonrasında filin agresif bir tavır sergilemediğini aktardı.

Nakhon Sawan Eyalet Hayvancılık Memuru Jatesada Ong-Art yaptığı açıklamada, yaşanan trajik olayda birçok yasanın ihlal edildiğini vurgulayarak, Tayland'da fillerin evcil hayvan kategorisine girdiğini ve kültürel bir miras olduğunu belirtti. Ancak fillerin dilencilik amacıyla uygunsuz şekilde kullanılmasının yanlış olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Her siyasetçi bilmeli ki, mesele bazen kapıdan çevirebilmektir
AK Parti’den geçen belediyelerin borçlarını sürekli açıklamak aleyhe de dönebilir
‘Kafasına sıkacaklar’ diyeni serbest bıraktılar
CHP -Özgür Özel- AK Parti’nin eski oyun taktiğini şimdi ona karşı devreye soktu
CHP’de AK Parti mikrobu çıktı