Filipinler Devlet Başkanı Marcos, Çin-Filipin Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu'nun ekonomik büyümede

Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Romualdez Marcos, Filipin-Çin Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu'nun (FFCCCII) Filipinler'in ekonomik büyümesindeki dirimsel rolünün altını çizdi. Marcos, federasyonun yeni yetkilileri için Çarşamba günü başkanlık sarayında düzenlenen yemin töreninde yapmış olduğu konuşmada, federasyonun ülkeye yatırım çekme ve Filipinler halkına yarar elde eden çeşitli ekono

MANİLA, 8 Haziran (Xinhua) -- Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Romualdez Marcos, Filipin-Çin Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu'nun (FFCCCII) Filipinler'in ekonomik büyümesindeki hayati rolünün altını çizdi.

Marcos, federasyonun yeni yetkilileri için Çarşamba günü başkanlık sarayında düzenlenen yemin töreninde yaptığı konuşmada, "Tarihimizin bu kritik döneminde ekonomimizi yeniden canlandırmak ve dönüştürmek için çabalarken, hükümetimizin federasyonla güvenilir bir ortaklık kurmasını her zamankinden daha fazla istiyoruz" dedi.

Federasyonu destekleme konusunda güvence veren Marcos, iş insanlarınıın endişelerine kulak vermeye devam edeceğine ve ticari faaliyetlerini kolaylaştıracağına dair söz verdi.

Filipinler ile Çin'in bu ay diplomatik ilişkilerin kurulmasının 48. yıldönümünü kutladığını hatırlatan Marcos, yıllar boyunca iki ülkeyi birbirine bağladığı için federasyona teşekkür ederken, federasyonun ülkeye yatırım çekme ve Filipinler halkına fayda sağlayan çeşitli ekonomik fırsatlar sunma konusunda ön saflarda yer aldığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

92 Yıllık Şirket İflas Bayrağını Kaldırdı!
New York Borsası yükselişle kapanarak günü tamamladı
Emeklilerin Temmuz Zamı Beklentisi Karanlıklaşıyor: Eksik Zam Uyarısı Geldi!
Altın Sahipleri Dikkat! 2 Ay Sürecek Bu Olay Yarın Başlıyor! Hazırlıklı Olun!
MEB öğretmen atamaları belli oldu!: Proje okullarına başvuru tarihleri de açıklandı!