Firari iki darbeci tuğamiral yakalandı

Firari iki darbeci tuğamiral yakalandı. AKP İktidarına karşı 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin başarısız olmasının ardından firar eden ve her yerde aranan önemli isimler arasındaki, Marmaris Aksaz Deniz Üssü'nde görevli...

Firari iki darbeci tuğamiral yakalandı. AKP İktidarına karşı 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin başarısız olmasının ardından firar eden ve her yerde aranan önemli isimler arasındaki, Marmaris Aksaz Deniz Üssü'nde görevli Tuğamiral Nazmi Ekici ile Gölcük’teki Donanma Komutanlığı’nda görevli Tuğamiral Hayrettin İmren'in  Tuzla'da yakalandığı bildirildi.  

Edinilen bilgiye göre; önce iki tuğamiralin Tuzla’da bir başka isim adına kiralanan evde kaldıkları belirlendi. Kocaeli polisinin tespit edilen evlere yaptığı baskınla, firari durumdaki iki tuğamirali yakaladı. Darbeci oldukları ileri sürülen Tuğamiral Ekici ve İmren'in, gözaltı işlem ve sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği açıklandı.

YUNANİSTAN'A KAÇMAK İÇİN HAZIRLIK YAPTIKLARI İDDİA EDİLDİ

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen iki amiralin kaldıkları daireyi bir subay kızının kiraladığı tespit edildi. Yakalanan iki tuğamiralin Yunanistan'a gitmek üzere hazırlık yaptığını öne sürüldü. Tuğamirallerin Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti, 'troller' için harekete geçti
Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelecek
Arzu Çerkezoğlu “Taksim’e neden girilemedi” sorusunu yanıtladı
"Lükse ve şatafata son vereceğiz"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı aldı