Fırsatı kaçırmayın! 1410 Liraya tapu sahibi olma şansı!

Milli Emlak'ın yeni arsa kiralama imkanı ile vatandaşlar, hayallerindeki arsayı uygun fiyata kiralayabilecekler. Kiralama bedelleri, arsanın büyüklüğüne, konumuna ve imar durumuna göre değişiklik gösterecek.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olan Milli Emlak, son yaptığı duyuru olan kiralık arsa açıklaması ile tüm dikkatleri üzerine çeti. Arsa kiralamayı düşünen vatandaşlar için yeni bir fırsat sunduğunu açıkladı.

İHALENİN BAŞLAMASINA GERİ SAYIM BAŞLADI

Milli Emlak’ın duyurduğu kiralık arsa fırsatı için geri sayım başladı, ihaleye katılmak isteyenler için heyecan dorukta.

Milli Emlak tarafınca yapılan açıklamalarda, Eskişehir'de bulunan 5.575,67 metrekarelik arsanın kiralanacağı bildirildi.

1.410 TL'YE TAPU FIRSATI!

Metrekare başına düşen bedel 5.575,67 TL olarak belirlenirken, arsanın teminat bedeli 1.410 TL olarak açıklandı. Tahmini toplam ihale bedelinin ise 4.700 TL olması bekleniyor.

İHALE TARİHİ VE SAATİ BELLİ OLDU!

İhaleye katılmak isteyen vatandaşların, belirlenen teminat bedelini ödemesi gerekirken, ödemeyi gerçekleştirenler 20 Mart 2024 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek olan ihaleye katılabilecekler.

 

ARSA KİRALAMA HİZMETİ HANGİ İLDE GERÇEKLEŞECEK?

Milli Emlak tarafınca gösterilen yeni ilana göre, Eskişehir'e bağlı İnönü ilçesinde gerçekleşecek olan ihaleye katılanlar arasında en yüksek teklifi veren, söz konusu arsayı kiralamaya hak kazanacak.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

Hastanelerde 'Onaylı Randevu' Sistemi Yürürlüğe Girdi
Jandarma Operasyonuyla DAEŞ Üyeleri Yakalandı: Şanlıurfa'da Geniş Kapsamlı Operasyon
Maslak'ta Trafik Tartışması: Levyeyle Dikiz Aynası Kırıldı!
AK Parti il binasının önüne Can Atalay pankartı astılar
Düşük not alan kız öğrenci öğretmeni bıçakladı