Fırtına'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın yıldızı Trabzonspor'a transfer ol

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız ismine kancayı taktı. Fırtına, siyah-beyazlı ezeli rakibine tarihi transfer çalımını atmak için kolları sıvadı.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız oyuncusuyla ilgilenen Fırtına, tarihi bir transfer çalımı atmaya hazırlanıyor.

Sezon boyunca beklenen başarıyı elde edemeyen Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor. Orta sahasını güçlendirmeyi planlayan bordo-mavili ekip, gözünü İstanbul'a çevirdi. Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan'a talip olan Trabzonspor, transfer için harekete geçti.

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in haberine göre, gelecek sezon yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, Salih Uçan'ı kadrosuna katmak istiyor. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonunda Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 28 maçta görev alan Uçan, 3 gol atıp 5 asist yaparak performansını ortaya koymuştu. Abdullah Avcı'nın bu transferde ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Beşiktaş formasını 2021-2022 sezonundan bu yana terleten Salih Uçan, 75 maçta görev alırken 6 gol atıp 13 asist yapma başarısını gösterdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Nikola Jokic, Üçüncü MVP Ödülüyle NBA Tarihine İsim Yazdırdı
Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'taki Zaferi: Yunan Basketbolunda Devrim!
TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor