Fiyatını bile açıkladı! Murat Sancak Adana Demirspor'u satıyor

Adana Demirspor, Süper Lig'de oynadığı 7 maçta yalnızca 1 puan alarak son sırada yer alırken, başkan Murat Sancak eleştirilerin hedefi oldu. Maddi zorluklarla boğuşan kulüp için "50 milyon Euro verin, devredeyim" diyen Sancak, takımı bırakmayacağını vurgulayarak dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Adana Demirspor, Süper Lig'de 7 maçta yalnızca 1 puan alarak ligin son sırasında yer alırken, başkan Murat Sancak, artan eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Maddi sıkıntılar içinde olan kulüp için "50 milyon Euro verin, devredeyim" diyen Sancak, takımı bırakmayacağını net bir dille ifade etti.

ADANA DEMİRSPOR'DA BAŞKAN MURAT SANCAK'A ELEŞTİRİLER YOĞUNLAŞIYOR

Süper Lig'de oynadığı 7 maçta yalnızca 1 puan alarak ligin son sırasında yer alan Adana Demirspor, eleştirilerin odağı haline geldi. Maddi zorluklarla mücadele eden kulübün başkanı Murat Sancak, sosyal medyada yükselen tepkilere karşı sert bir yanıt verdi.

Sancak, "50 milyon Euro'su olan hemen bana ulaşsın, devredeceğim. Yoksa herkes işine baksın. Bu takımı bırakmayacağım, hele ki bu durumdayken, kimse beklemesin. Sene sonu hayrola," şeklinde konuştu. Ayrıca, kulübün ve oyuncuların üstünde elini tutanlara da uyarıda bulunarak, "O ellerinizi çekin," dedi.

Bu açıklamalar, hem taraftarlar hem de futbol kamuoyu tarafından dikkatle takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.