FK Sarajevo’nun Tepkisi: Hakem Kararlarına Karşı Sahadan Çekildi

FK Sarajevo, hakem kararlarına tepki göstererek çeyrek final rövanşında Borac Banja Luka maçını terk etti. Saraybosna'da yaşanan olay, spor camiasında tartışmalara yol açtı.

FK Sarajevo'nun hakem kararlarına tepki göstererek çeyrek final rövanşında sahadan çekilmesi, Bosna Hersek futbolunda büyük yankı uyandırdı ve spor camiasında geniş çaplı tartışmalara neden oldu.
FK Sarajevo ile Borac Banja Luka arasında oynanan Bosna Hersek Kupası çeyrek final rövanşında FK Sarajevo, hakem kararlarına tepki göstererek karşılaşmanın son dakikalarında sahadan çekildi. Saraybosna'da yaşanan bu olay, İstanbulspor'un Trabzonspor maçında yaşadığı benzer bir durumu hatırlattı. Saraybosna Kantonu Kültür ve Spor Bakanı Kenan Magoda, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Saraybosna'daki tüm spor kulüplerinin korunmasına odaklanacaklarını ve federasyondan bu tür saygısızlıkların son bulmasını beklediklerini ifade etti. Borac Banja Luka ise 2-1'lik skorla galip gelerek yarı finale yükseldi.

FK Sarajevo'nun sahadan çekilmesi sonrasında Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun nasıl bir adım atacağı ve benzer olayların önlenmesi için alınacak tedbirler merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!