Flaş... Bebeğini öldürüp çöpe atan anneye hakkında istenen ceza belli oldu

Bir günlük bebeğini öldüren anneye ağırlaştırılmış müebbet istemi ile dava açıldı. Olay eşi ceza evinde olan anne Fatma U'nun topuk kanı için hastaneye davet edilmesi ile ortaya çıkmıştı

Bir günlük bebeğini öldüren anneye ağırlaştırılmış müebbet istemi ile dava açıldı. Olay  eşi ceza evinde olan anne Fatma U'nun topuk kanı için hastaneye davet edilmesi ile ortaya çıkmıştı

Adıyaman da, 1 günlük bebeğinin ağzını bezle kapatarak, nefessiz bırakıp öldüren Fatma U., hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Adıyaman 1 inci Ağır Ceza Mahkemesi nce kabul edilen iddianamede, Fatma U'nun sinirsel rahatsızlığı bulunduğunu ve kriz geçirdiğini bu sırada da bebeğini öldürdüğü için pişman olduğunu söylediği kaydedildi.

Bir günlük bebeğini öldüren anneye ağırlaştırılmış müebbet istemi

Bahçecik Mahallesi nde oturan ve eşi cezaevinde olan 2 çocuk annesi Fatma U., iddiaya göre mart ayında ilişki yaşadığı kişiden hamile kaldı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde kız bebek dünyaya getirdi. Doğum sonrası eve dönen Fatma U., ağzını bezle kapattığı bebeğini, nefessiz bırakarak öldürdü. Fatma U., daha sonra bir günlük bebeği poşete koyup, çöpe attı.

Topuk kanı taraması için hastaneye bebeğiyle hastaneye çağırılan Fatma U. gitmeyince, durumdan şüphelenen hastane çalışanları, polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri Fatma U. nun evine gitti. Ancak, evde bebek bulunmayınca Fatma U. gözaltına alındı. Fatma U., suçunu itiraf ederek bir günlük kızını boğarak öldürüp çöpe attığını itiraf etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.