Flaş! Hollanda’dan kritik kapanma kararı!

Hollanda haber ajansı ANP'nin haberine göre, Hollanda corona virüs mutasyonu vakalarını azaltmak için schengen vizesine dahil olan 33 ülke haricinde herkese ülkenin sınırlarının Cumartesi günü kapanacağı duyuruldu.

 

Hollanda'nın koronavirüs mutasyonu vakalarını azaltmak için schengen vizesine dahil olan 33 ülke haricinde herkese ülkenin sınırlarının Cumartesi günü kapanacağı açıklandı Schengen bölgesi, Almanya, Avusturya, Belçika, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç ve İsviçre'den oluşuyor. Ayrıca, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Monako, Romanya, San Marino ve Vatikan da Schengen vizesinin içerisinde yer alıyor.

EV ZİYARETLERİNE KISITLAMA GELİYOR

İşverenden alınacak imzalı kağıtla dışarı çıkma izni dışında sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan Hollanda’da ev ziyaretlerine de kısıtlama getiriliyor. Ülkede bir eve sadece iki kişi ziyarete ya da misafirliğe gidebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
"Gazze'nin yeniden inşası 40 milyar dolardan fazlaya mal olacak"
Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!