Flaş iddia! Takvim Gazetesi kapanıyor mu?

Kalyon Holding'e bağlı Turkuvaz Medya Grubu'na ait olan yandaş Takvim Gazetesi'nin kapanacağı ve yayın hayatına dijital olarak devam edeceği iddia edildi.

 

Medyaradar'ın haberine göre, Genel Yayın Yönetmenliğini Ergün Diler’in yaptığı Takvim gazetesi kağıt baskısına son verecek. Bunun için ise koronavirüsle mücadele kapsamında hayata geçen kısa çalışma ödeneğinin uzatıldığı 28 Şubat tarihi beklenecek.

NE OLDU?

İddialara göre, dijital yayın hayatına devam etse de Takvim gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve yazı işleri kadrosunun Sabah gazetesinde yer almak istemeleri grubu karıştırdı.

Ergün Diler ve gazetenin öne çıkan isimleri ve yöneticileri Sabah gazetesinde kendilerine yer bulmak için harekete geçti. 

Ergün Diler’in Sabah’ın başına geçmek isteyebileceği bunun ardından da yazı işleri ve haber kadrosunda da değişiklik yapabileceği konuşulanlar arasında. Tüm bu hareketlenmeyle birlikte Takvim ve Sabah gazetesi çalışanlarını endişeli bir bekleyiş aldı. Aniden gelişen kapanma ve tenkisat dalgasında çalışanların bilgilendirilmemesi de tedirginliği arttırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!
Yenilenen dev Renault Duster, Türkiye yollarına çıkıyor! Tarih resmen açıklandı