Flaş! İnanılmaz Taner Ölmez kararı! Mucize Doktor'da Ali Vefa’nın ayrılacağı kesinleşti!

FOX TV’nin en beğenilen dizilerinden birisi olan Mucize Doktor’da günden güne yeni gelişmeler meydana geliyor. Milyonlar sevilen dizi için ekran karşısına geçiyor.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Reha Özcan, Murat Aygen ve Fırat Altınmeşe ünlü isimlerin yer aldığı Mucize Doktor dizisinin son bölümü geceye adeta damga vurdu. Ali Vefa’nın yer aldığı sahneler dikkatlerden kaçmazken Tanju Hoca’nın söylediği sözler dengeleri alt üst etti.

'SENİ HİÇ SEVMİYORUM!'

O sahnelerin ardından Ali Vefa’nın Berhayat Hastanesi’nde yalnız kaldığı, söylentiler arasında yer aldı. gibi Mucize Doktor dizisi 46. bölümünü yayınlamasının ardından ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer aldı. Nöbet sırasında uyuyan Nazlı’nın yanına giden Ali, onun uyandığını görünce,

“Seni hiç sevmiyorum! Hayatım boyunca da sevmeyeceğim. Çünkü ben her şeyi mahvettim!” sözlerini dile getirdi. Daha sonra içeriye giren Ferman Hoca, Ali ve Nazlı’yı yan yana görünce toplantı odasına gitmeleri gerektiğini söyledi.

'LOKLİT SENDROM NEDİR?'

Mucize Doktor dizisinin yayınlanan son bölümünde Tanju Hoca’nın, “Loktit Sendromu nedir?” sorusuna cevap veren Ali Vefa neler olduğunu anlamaya çalıştı. Ali Vefa’nın cevabından sonra Tanju Hoca’nın, “O zaman bu hastalığın insanın başına gelebilecek en yalnız hastalık olduğunu söyleyebilir misin?” sorusu üzerine Ali Vefa evet dedi. Daha sonra Ali Vefa’ya, “O halde sen bu hastanenin loktit sendromlususun öyle düşünelim!” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!
Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?
Yoğurt ve Bir Kaşık Baharat: Sindirim Sorunlarından Kalp Sağlığına Her Şey Birebir Çözüm!
Çamaşır makinesine koymamanız gereken 8 şey!