Flaş transfer: Ozan Kabak Alman devine gitti

Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan ve buradaki başarılı performansıyla devlerin kıskacına giren Ozan Kabak'ın yeni takımı kesinleşti.

Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan ve buradaki başarılı performansıyla devlerin kıskacına giren Ozan Kabak'ın yeni takımı kesinleşti.

Genç futbolcu kariyerini Schalke 04'te sürdürecek.

Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan ve buradaki başarılı performansıyla devlerin kıskacına giren Ozan Kabak'ın yeni takımı kesinleşti. Genç futbolcu kariyerini Schalke 04'te sürdürecek.

Serbest kalma bedeli 15 milyon Euro olan Ozan Kabak’a, Bayern Münih, Milan ve West Ham’ın ardından Schalke 04 de talip olmuştu.

Alman ekibi, Ozan Kabak transferinde mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz gün ilk olarak Hürriyet'in duyurduğu Ozan Kabak-Schalke 04 teması sonrası yapılan görüşmelerde kesin anlaşma sağlandı.

Kariyerini Schalke 04'te sürdürecek olan Ozan Kabak için Galatasaray Yetiştirme parası alamayacak. Bunun sebebi oyuncunun Almanya'da kalması.

Milan, Bayern, West Ham gibi kulüplerin yakından ilgilendiği genç futbolcu bu sezon başı itibarıyla Schalke 04 formasını terletecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"