Flores yarışında Galatasaray'a zorlu rakip

Şampiyonlar Ligi'nde bir türlü aradığı başarıyı yakalayamayan PSG'nin yeni teknik adam arayışları devam ediyor. Diego Simeone ile anlaşma sağlayamayan Fransız ekibi rotasını Sevilla ile üst üste 3 sezon Avrupa Ligi'ni kazanan...

Şampiyonlar Ligi'nde bir türlü aradığı başarıyı yakalayamayan PSG'nin yeni teknik adam arayışları devam ediyor. Diego Simeone ile anlaşma sağlayamayan Fransız ekibi rotasını Sevilla ile üst üste 3 sezon Avrupa Ligi'ni kazanan Unai Emery'ye çevirdi.

İspanyol radyosu Cadena Ser'in bugünkü haberine göre, 44 yaşındaki teknik adam bugün yapılan görüşmede Sevilla yöneticilerine ayrılık kararını bildirdi. Endülüs ekibiyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Unai Emery'nin serbest kalma bedeli 2 milyon euro. İspanyol teknik adam yıllık 5 milyon üzerinden PSG ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Sevilla yönetimi Emery'nin bu kararından sonra geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi Watford'u çalıştıran Quique Sanchez Flores ile iletişime geçti. 51 yaşındaki teknik adam bu hafta başında Galatasaraylı yöneticilerle görüşmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İsmail Kartal'dan sert tepki: ''Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş''
Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı
Galatasaray'da Başkanlık Yarışı: Dursun Özbek'e Süpriz Rakip!
Beşiktaş'ın Cenk Tosun Noktası!
İsmail Kartal: 'Mayıslar Bizim Olacak'