Florida’da otoyola inen uçağın duvara çarpıp alev topuna dönüştüğü anlar ortaya çıktı

Florida eyaletinde cuma günü meydana gelen olayda, bir araca ve bir duvara çarptıktan sonra alev alan ve 5 kişi taşıyan küçük bir uçağın otoyola iniş yaptığı ve alev aldığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

 

Florida eyaletinde cuma günü meydana gelen olayda, bir araca ve bir duvara çarptıktan sonra alev alan küçük bir uçağın otoyola iniş yaptığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

Ohio eyaletinden 9 Şubat Cuma günü kalkan 3'ü yolcu olmak üzere toplam 5 kişiyle havalanan Bombardier Challenger 600 tipi küçük bir uçağın, her iki motorunun da gücünü kaybetmesi sonucu Florida'daki Intersatate-75 otoyoluna acil iniş yaptığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Bir aracın kamerasına yansıyan bu görüntülerde, otoyola iniş yapan uçağın önce bir araca, ardından bir duvara çarpıp alev topuna dönüştüğü görüldü.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

Faciadan 3 kişi kurtulurken, 2 kişi hayatını kaybetmişti. Yetkililer, uçağın asıl hedefinin Florida'nın Naples kentine inmek olduğunu ancak pilotun kuleyle temas kurarak her iki motorun da gücünü kaybettiğini ve acil iniş talebinde bulunduğunu belirtti. Yetkililer ayrıca pilotun pistte güvenli bir şekilde iniş yapamayacağını ifade ettiğini ve kuleyle temasın kesilmesinin ardından havaalanı çalışanlarının otoyoldan yükselen dumanı fark ettiğini aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

IDF, Refah'ta Genişletilmiş İnsani Bölge İçin Tahliye Emri Verdi
Hizbullah'ın İsrail Askeri Bölgesine Saldırısı: Gerilim Yükseliyor
Kate Hudson, Howard Stern'in Programında Ruhani Deneyimlerini Paylaştı
Rusya, Ukrayna'nın ikinci büyük kenti Harkov'a girdi ve kontrolü altı bölgede sağladı
Avustralya, BM'de Filistin Devletini Tanıyan Tasarıyı Destekledi: Barış İçin Yeni Bir Adım