Fransa’da koşu yapan kadına kurtlar saldırmış oldu

Fransa'nın Thoiry şehrinde sabah saatlerinde koşu yapmak için araçlar için ayrılan safari bölgesine giren 36 yaşındaki kadına kurtlar saldırdı. Fransa'da koşu yapan kadın kurtların elinden zar zor kurtuldu..

Fransa'nın Thoiry kentinde 36 yaşındaki kadın, sabah koşusu için araçlı safari alanına girdiğinde kurtların saldırısına uğradı. Saldırıda kadın ağır yaralandı.

Fransa'nın başkenti Paris'in yaklaşık 40 kilometre batısında yer alan Thoiry kasabasında, sabah koşusu için araç safarisine gelen 36 yaşındaki kadına kurtlar saldırdı. Çığlıkları duyan çevredekiler kadının yardımına koştu ancak saldırıda ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Fransız basınında, kadının boynundan, sırtından ve bir bacağından üç kurdun saldırısında ağır yaralandığı bildirildi. Sadece araçla ulaşılabilen safari alanına kadının neden girdiği bilinmezken, ismi açıklanmayan bir polis memuru şunları söyledi: "Ziyaretçinin hata mı yaptığını, işaretlemelerde sorun mu olduğunu şu aşamada bilmiyoruz. "

Fransa'nın en popüler doğal parklarından biri olarak bilinen Thoiry'de 800 civarında hayvanın serbestçe dolaşmasına izin veriliyor. Ziyaretçiler safari alanına araçla girip hayvanları görebilirler. Parktaki kurt ve ayı alanları elektrikli çitler ve hendekle korunuyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.