Fransa'da Olimpiyat Kaosu: Yüksek Hızlı Trenlerde Sabotaj, 800 Bin Yolcu Etkilendi

Fransa'da Olimpiyat Oyunları öncesi büyük kaos: Üç yüksek hızlı tren rotasında meydana gelen sabotajlar nedeniyle 800 bin yolcu etkilendi. Paris-Londra Eurostar seferleri aksadı, yolculuk süreleri uzadı. Uluslararası seyahatler de dolaylı yoldan etkilendi.

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala, üç yüksek hızlı tren rotasında meydana gelen sabotajlar büyük bir kaosa yol açtı. Ülke genelindeki ulaşımda geniş çaplı aksaklıklar yaşandı ve 800 bin yolcu etkilendi. Fransa'nın devlet demiryolu işletmesi SNCF ve Eurostar, sefer iptalleri ve uzayan yolculuk süreleri hakkında bilgi verdi. Uluslararası seyahatler de dolaylı olarak etkilendi.

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala büyük bir kaos yaşandı. Üç yüksek hızlı tren rotasında meydana gelen sabotajlar, ülke genelinde geniş çaplı ulaşım aksaklıklarına yol açtı ve 800 bin yolcunun seyahatini olumsuz etkiledi.

Fransa'nın devlet demiryolu işletmesi SNCF, Eurostar ve diğer demiryolu operatörleri, Paris ile Lille arasındaki yüksek hızlı hatlarda meydana gelen koordineli sabotaj eylemlerinin tren seferlerini iptal ettiğini ve yolculuk sürelerini uzattığını açıkladı.

SABOTAJ ULUSLARARASI SEYAHATLERİ DE ETKİLEDİ


Eurostar, Paris-Londra seferlerinin aksadığını, tüm yüksek hızlı trenlerin klasik hatlara yönlendirildiğini ve bu durumun yolculuk sürelerini ortalama bir buçuk saat uzattığını belirtti. İsviçre demiryolu işletmesi SBB ise Fransa'daki aksaklıkların İsviçre-Fransa seferlerini etkilemediğini duyurdu; ancak, Fransa'nın demiryolu ağındaki bu aksaklıkların uluslararası seyahatleri dolaylı yoldan etkilediği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.