Fransız oyuncu Adrien Rabiot’nun menajerinden açıklama

Galatasaray ile adı anılan Adrien Rabiot, Juventus'tan ayrılmasının ardından geleceği konusunda net bir karar vermedi. Menajeri Veronique Rabiot, bazı kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü doğruladı.

Galatasaray ile anılan Adrien Rabiot, Juventus’tan ayrıldıktan sonra kariyerine dair kesin bir karar vermedi. İtalya’nın La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, 29 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu, çeşitli kulüplerle görüşmeler yaparken, Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United gibi devlerin de kendisiyle ilgilendiği belirtiliyor.

Galatasaray ile adı anılan Adrien Rabiot, henüz kesin bir karar vermedi. İtalya merkezli La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Juventus ile yollarını ayıran 29 yaşındaki Fransız futbolcunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Rabiot’nun menajeri ve annesi Veronique Rabiot, konuyla ilgili olarak bazı kulüplerle görüştüklerini belirtti ve "Onunla ilgilenen takımların benimle iletişime geçmesi gerekiyor" şeklinde açıklama yaptı. 

Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United gibi Avrupa'nın dev kulüplerinin de Rabiot ile ilgilendiği ifade ediliyor. Tecrübeli oyuncunun piyasa değeri 35 milyon Euro olarak belirtilirken, Juventus’taki kariyerinde 212 maçta 22 gol ve 15 asist gerçekleştirdiği vurgulandı. Rabiot’un kısa süre içerisinde kararını vermesi bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.