''Fuat Avni'' hesabının yöneticisi olduğu iddia edilmişti: ABD''de görüntülendi

Cemaat''in medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden ve "Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu iddia edilen firari Aydoğan Vatandaş, ABD''nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.

CNN Türk'te yer alan habere göre ilk olarak New Jersey eyaletinin Clifton semtinde bulunan Ant kitabevi ve kafede (Ant Bookstore&Cafe) görüntülenen Aydoğan Vatandaş,, ardından gittiği Hackensack semtindeki 'FETÖ' örgütüne yakın isimler tarafından işletildiği ifade edilen Kafe (Cafe) 46’ya gitti.

Türk Kültür Merkezi'nin (TCC) New Jersey şubesi tarafından bu yıl Nevruz etkinliği de düzenlediği Cafe 46'nın iç kısmında öğle yemeğini yedikten sonra bahçe bölümüne çıkarak yanındaki kişiyle sohbet eden Vatandaş, muhabirlerin sorularının ardından bulunduğu yeri terk etti.

Muhabirlerin kendisine yönelttiği, "15 Temmuz FETÖ darbe girişimiyle ilişkisi" olup olmadığı ve “Fuat Avni” hesabının yöneticisi olup olmadığı yönündeki sorular üzerine kafenin iç bölümüne doğru ilerlediği ifade edildi. Soruları cevapsız bırakan Vatandaş, kafeye girer girmez polis çağrılmasını istediği bilgisi aktarıldı.

Türkiye’de 'FETÖ’yle ilgili açılan bazı davalarda ismi geçen Vatandaş'ın, bir dönem 'FETÖ'nün yasa dışı dinleme faaliyetleri sonucunda elde ettiği birtakım bilgileri ve uydurma içerikleri "Fuat Avni" adlı hesaptan paylaşan yöneticilerden biri olduğu iddia edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!
"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!