Full Plise Şık Perde Tasarımları ile Gündem Oldu

Full Plise perde tasarımları hakkında...

Farklı özelliklerde kaliteli kumaşları, baskılı ya da düz renk sayısız göz alıcı tasarımları ile Full Plise, cam balkon perdesi alanında adını sektörün en yenilikçi ve en çok aranan firmaları arasına yazdırmayı başarıyor. Full Plise, farklı kumaş türlerini kullandığı özel cam balkon perdesi koleksiyonunda, yarı karartma ya da tam karartma sağlayan kumaşlar kadar keten ve ince keten gibi hafif ve sade kumaşlardan oluşturduğu modellerle de yoğun ilgi görüyor. Plise perde çeşitleri arasında yer alan baskılı cam balkon perdesi modelleri, mekanların daha sıcak görünmesini sağlarken ortama renk ve hareket kazandırmayı amaçlıyor. Küçük balkon alanlarında tercih edilen açık renk düz plise perde modelleri, renkli ve eğlenceli baskılı plise perde çeşitleri ile bir arada kullanılarak mekana dinamik bir görüntü kazandırıyor.

Plise perdeler bilinenin aksine çok yönlü kullanım alanına sahiptir. Pvc pencere, sürgülü pencere, tavan camları, üçgen teras ve eğimli camlarda plise perde kullanılabilir.

 

Balkonunuzu Kış Bahçesine Çevirin

Geniş balkon ve terasların açılır cam sistemleri ile dekoratif bir şekilde kapatılması, mekanların daha işlevsel ve tüm mevsimler boyunca kullanılabilir olmasını sağlıyor. Plise cam balkon perdesi, kapatılan balkon alanlarının dekoratif bir hal almasına olanak sağlıyor. Balkon mekanlarını dekore etmek isteyenlerin başvurduğu plise perde çözümleri, Full Plise sayesinde daha renkli ve eğlenceli bir hal alıyor. Markanın yeni sezon için satışa sunduğu farklı kumaş türlerinde plise perde modelleri, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Özellikle kış aylarında, özlemi duyulan güneş ve temiz hava, kapalı balkon sayesinde modern insanın kaçış noktası haline geliyor. Bu alanlarda oturma grupları ve hatta halı ve avizelerin kullanılarak mekanın sıcak bir atmosfer kazandırılması ise son yıllarda oldukça popüler. Full Plise, kapalı balkonlarda dekoratif cam balkon perdesi kullanımı ile bu alanlara hak ettiği özeni gösterebileceğimizi bizlere hatırlatıyor.

Markanın en dikkat çekici cam balkon perdesi alternatiflerinden olan yarı karartma perdeler, balkon alanlarını yazın yakıcı güneşinden korurken, içeriye yeteri aydınlığın sızabilmesine olanak tanıyor. Simli, alacalı ya da sade onlarca farklı seçeneğin yer aldığı cam balkon perdesi kataloğu hemen tüm dekorasyon tarzlarına hitap eden seçeneklere ev sahipliği yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sadece Türkiye'de yetişiyor: Bu çiçeği koparmanın cezası 387 bin lira
Yağışlı hava Balkanlar’dan giriş yapıyor
Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!
Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?