Funda Arar’ın hayranı adını traktörle tarlasına yazdı!

Antalya'nın Serik ilçesinde çiftçi Atakan Şahin, Funda Arar'a olan hayranlığını 100 dönümlük tarlasının 30 dönümüne traktörle yazdığı isimle gösterdi. Şahin, "Funda Arar’ın şarkılarıyla büyüdüm, hayranlığım ölene kadar sürecek" dedi. Tarlaya isim yazmak bir gün sürdü.

Antalya'nın Serik ilçesinde çiftçilik yapan Atakan Şahin, Funda Arar’a olan derin hayranlığını 100 dönümlük tarlasının 30 dönümüne traktörle yazdığı isimle ifade etti. Şahin, bu anlamlı projeyi gerçekleştirmek için bir gününü ayırarak özenle çalıştı.

Antalya'nın Serik ilçesindeki Yeşilyurt Mahallesi'nde çiftçilik yapan Atakan Şahin, yaklaşık 10 yıl önce katıldığı bir konser sonrası Funda Arar'a olan hayranlığıyla tanınıyor. Şahin, 10 Eylül'de 100 dönümlük tarlasının 30 dönümüne traktörle Funda Arar'ın adını yazdı. "Çocukluğum Funda Arar'ın şarkılarıyla geçti. Onun şarkılarıyla büyüdüm ve hayranlığım ölene kadar sürecek," diyen Şahin, Türkiye'deki tüm konserlerine katıldığını ve bu yaz Alanya, Antalya ve Bodrum konserlerine gittiğini belirtti. Tarlaya isim yazmanın zorluğuna dikkat çeken Şahin, "Bu iş bir günümü aldı. Traktörle ve ekipmanlarımla, özenle yazı yazdık. Önce krokisini çıkardık ve plana göre uyguladık," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.