Futbol Analisti Şansal Büyüka, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Performansını Değerlendirdi

Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından 343 Digital'de Şansal Büyüka, İsmail Kartal'ın oyun tarzını eleştirdi. Okan Buruk'un hamlelerini öven Büyüka, Olympiakos maçı öncesi takımların durumunu değerlendirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kazandığı maçların ardından 343 Digital'de yapılan açıklamalarda, Şansal Büyüka, İsmail Kartal'ın oyun tarzını sorguladı. Galatasaray'ın ikinci yarıdaki performansını öven Büyüka, Olympiakos maçı öncesinde takımların durumunu değerlendirdi. Okan Buruk'un hamlelerini övgüyle karşılayan Büyüka, futbol gündemine önemli yorumlar getirdi.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 ve Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 yenerek önemli galibiyetler aldı. Sonrasında 343 Digital kanalında Şansal Büyüka, İsmail Kartal'ın takımının oyununu ağır bulduğunu ve "bunu ben demiyorum, Dzeko söylüyor" ifadesini kullandı.

Barış Alper ve Nelsson'un performansını ise övdü. Galatasaray'ın ilk yarıda zorlandığını ancak ikinci yarıda oyunun kontrolünü ele geçirdiğini belirtti. Barış Alper'in hızı, stili ve çalım yeteneğinin yanı sıra Nelsson'un da ilk yarıda başarılı performans sergilediğini vurguladı.

Okan Buruk'un ikinci yarıdaki hamlelerinin maçı bitirdiğini söyledi. Hakim Ziyech'in sol ayağının gücünü ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansında yaşanan sorunları değerlendirdi. Aurier'in performansına da değindi ve Okan Buruk'un saha içi dokunuşlarını övdü.

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçına değinen Şansal Büyüka, takımın organize olmadığını ve kişisel hatalarla gol yediklerini ifade etti. Sakatlıkların da takımı olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Dzeko'nun Karagümrük maçıyla ilgili sözlerine atıfta bulunarak, Fenerbahçe'nin yerleşik savunmalara karşı gol bulmakta zorlandığını ifade etti ve Fenerbahçe'nin Olympiakos'u elemesi için "Fenerbahçe gibi oynaması" gerektiğini söyledi.

Son olarak, Okan Buruk'un kadroyu etkili kullandığını belirterek, Fenerbahçe'nin sakatlık sorunlarına dikkat çekti ve İsmail Kartal'ın oyuncularının fiziksel kapasitelerini doğru değerlendirmediğini savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!