Futbol dünyasının dikkatini çeken işte o futbolcu!: Emirhan Acar geliyor!

Torino'nun U19 takımında oynayan Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Emirhan Acar performansıyla futbol dünyasının dikkatini çekti. İşte konya ilişkin tüm detaylar...

Innsbruck'u Torino'ya bağlayan iki yol var. Biri Lihtenştayn ve İsviçre'den geçiyor, ikincisi ise Milano'dan Trenzo'ya gidiyor ve peşinden sınırı geçiyor. Emirhan Acar'ın hangi yoldan geldiğini bilmiyoruz fakat Innsbruck'tan geldiği Torino'da yavaş yavaş parlıyor. 

PERFORMANSIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!

Avusturya vatandaşı olan Türk oyuncu performansıyla her insanın dikkatini çekmeye başladı. 2005 doğumlu genç orta saha oyuncusu daha çocukken futbolcu olma kararını vermişti.

Onun için futboldan her şeyden önce geliyordu. Kendini futbola adadı. Türkiye'nin U17 milli takımına çağrılan oyuncu daha sonra Avusturya U18'de oynadı. Hayalinin peşinden koşan Acar, 2022'de AKA Tirol'dan ayrılıp Torino ile anlaştı.

Kısa sürede İtalyan ekibinin U18 takımının yıldızı oldu. İki sezon önce 24 maçta oynayıp 6 gol attı, 3 asist yaptı. Geçen yıl ise yalnız 7 maçta oynadı ve 8 gol attı. Henüz Torino A takımında oynamadı ama U19 takımına geçti ve 3 maçta 1 gol 1 asistle oynuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.