Futbolculardan AK Parti heyetine protesto

İstanbul Süper Amatör Lig’de oynanan Okmeydanı Fetihspor - İstiklalspor karşılaşması ev sahibi ekibin protestosuna sahne oldu.

İstanbul Süper Amatör Lig’de oynanan Okmeydanı Fetihspor - İstiklalspor karşılaşması ev sahibi ekibin protestosuna sahne oldu.

Sezonun ilk haftası olması nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Stadı’nda oynanan Okmeydanı Fetihspor-İstiklalspor maçına geldi. Kabaktepe her iki ekibe de çiçek takdim ederken İstiklalspor çiçeği kabul ederken Fetihsporlu futbolcular çiçeği kabul edemeyeceklerini belirttiler.

Yeşil beyazlı futbolcuların tepkisine şaşıran Ak Parti heyeti, Okmeydanı Fetihspor Kulübü Başkanı Burhan Erdoğdu ve yöneticilerden tepkilerinin nedeniyle ilgili bilgi aldı. Erdoğdu Kabaktepe ve beraberindekilere şahsi bir tepkilerinin olmadığını ancak kendilerini tesislerinden haksız şekilde tahliye eden Ak Partili Beyoğlu Belediyesi’ne tepki olarak böyle bir protestoda bulunduklarını kaydetti. Erdoğdu misafir heyete, büyük yatırım yaptıkları ve birçok gence hizmet verdikleri tesislerinden çıkarılma süreçleri hakkında bilgi verirken yasal mücadelelerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Fetihspor Kulübü sosyal medya hesabından da konuyla ilgili açıklamada bulundu:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray, Sivasspor'u 6-1'lik Net Skorla Devirdi: Hakim Ziyech ve Dries Mertens'ten Şov!
EuroLeague'de Panathinaikos BC, Final Four'a Yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ve Fatih Karagümrük Arasında Heyecan Dorukta
Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"