Futbolculardan Boykot: Antrenmana Çıkmayarak Büyük Tepki Gösterdiler!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Kırşehir FK'ya 1-0 yenilerek galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Nazlli Belediyespor'da büyük olay! Kulüp alacakları ödenmezse bu karşılaşmadan sonra antrenman boykotu yapacaklarını açıklamıştı! Futbolcular bunu eyleme döktü!

Geçtiğimiz hafta 21 Şubat'ta yapılan açıklamanın ardından destek alamadıklarından şikayetçi olan oyuncular, "Destek eksikliğinden dolayı bugünden itibaren idmanlara çıkmama kararı aldık." Siyah Beyazlı Kulüp Başkanı Şahin Kaya, düzenlediği basın toplantısında tüm siyasi partilere kulübe destek çağrısında bulundu.

"DURDURULDUK"


Kaya şunları söyledi: "Nazilli Belediyespor çok zor bir dönemden geçiyor Maddi olarak devletin dayanacak gücü kalmadı, şu anda ekibimizin aylık 2 milyon 500 bin TL'si var ve belediye desteği olmadan devam ediyoruz. Buraya bütçemizle geldik. Buradan devam edeceğiz ama sıkışıp kaldık. "Kulüp tarihinin en mutlu yönetimi biziz" dedi.

Serik Belediyespor'un evinde oynadığı son maçın ardından sahaya girdiği için PFDK'dan 75 gün uzaklaştırma cezası alan Kaya'nın, hakaret ettiği ortaya çıktı. Hakemler, Kırşehir FK'nın Ahi Stadı'ndaki deplasman maçını stat dışından vinç kiralayarak izledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İtalya Kupası'nda zafer Juventus'un oldu!
Bursaspor Kulübü 14 yıl önce bugün Süper Lig şampiyonuydu! İşte o mazi!
Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro'luk bir şok: Kesin karar verildi
Şampiyonluk gitti: Fatih Terim konuştu!
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Yüzyılın Transfer Çalımı