'Füzelerimiz ABD'nin savunma sistemini delik deşik eder'

Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin, yeni Rus füzeleri üreteceklerini duyurarak, "Yeni füzelerimiz ABD savunma sistemni delik deşik eder" dedi.Rus resmi Rossiya kanalına konuşan Rogozin, konuyla ilgili "Bugün Rus nükleer silahları...

Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin, yeni Rus füzeleri üreteceklerini duyurarak, "Yeni füzelerimiz ABD savunma sistemni delik deşik eder" dedi.

Rus resmi Rossiya kanalına konuşan Rogozin, konuyla ilgili "Bugün Rus nükleer silahları eski Sovyet klasik füzelerinden oluşmakta. Bunun adı Voevoda, Batı'da ise Satana deniyor. Yeni nesil füzelerin üretilmesi için aktif çalışmalar yapıyoruz. Bu füzelerimizden (eski Sovyet füzeleri) çok korkuyorlar fakat onların süresi yeni füzelerin üretimine kadar geçerli. Çalışmalarımız da bu plana göre yapılmakta" dedi.

'ABD SAVUNMA SİSTEMİ BİZİM İÇİN...'
Sputnik'te yer alan habere göre, Rogozin sözlerine "Yeni füzelerimiz yakın zamanda ordumuzda olacak. Bu silah bugünün, yarının ve geleceğin ABD füze savunma sisteminin üstesinden gelebilecek kapasitede. Biz bu sistemi delik deşik ederiz. ABD savunma sistemi bugün bizim için —çeşitli provokosyonlar dışında- ciddi askeri tehdit sayılmaz" ifadeleriyle devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kayısı çekirdeklerini çöpe atmayın: Bakın 1 avuç yenilirse ne oluyor
Özel'in görüşmeleri devam ediyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüşecek!
Kocaeli’deki bir fabrikada grup seks skandalı: Soruşturma başlatıldı!
Yeni bir hizmet başlatıldı: 2015 yılından sonra çocuk sahibi olanlara nakit yardımı
İmamoğlu, İstanbulluyu müjdeye boğdu: O hizmet artık sınırsız ve ücretsiz!