Gaddar dizisinin Aydan’ı Sümeyye Aydoğan’ın ağlama sahnesi sosyal medyada eleştirildi!

Sümeyye Aydoğan, Gaddar adlı dizide usta oyuncu Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşıyor. Genç oyuncu, dizinin yayınlanan son bölümündeki ağlama sahnesi ile dillere düştü. Oyunculuk performansı beğenilmedi!

Duy Beni, Sadakatsiz, Magarsus, Taçsız Prens ve Dönence gibi başarılı yapımlarda yer alan Sümeyye Aydoğan; şu anda FOX TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisindeki performansıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

AĞLAMA SAHNESİ ELEŞTİRİ TOPLADI

Dizinin ekranlara gelen son bölümünde Aydoğan'ın bankta otururken ağladığı sahne izleyiciler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Kimisi keşke ayna karşısında biraz çalışsaydın dedi, kimisi de olumlu yönde eleştiri yaptı.

Genç oyuncu, bugüne kadar yer aldığı dizilerdeki performansı ile çok ses getirmişti. Gaddar dizisindeki ağlama sahnesi ise adeta olay oldu. Herkes saatlerce bu görüntüleri konuştu ve üzerine yorum yaptı.

Ünlü oyuncunun bankta titreyerek ağladığı sahne hakkında birçok kişi gülüyor mu ağlıyor mu belli değil şeklinde eleştiriler yaptı. Hatta yönetmenin oyuncuyu uyarıp uyarmadığını bile merak edenler oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak
İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti