Galatasaray, 12 Yıl Sonra Samsun'a Geliyor: Takım Samsunspor Maçı İçin Çarşamba Havalimanı'nda

Süper Lig ekibi Galatasaray, 12 yıl aradan sonra Samsun'a ayak basıyor! Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile karşılaşmak üzere Çarşamba Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesi, büyük bir coşkuyla karşılandı.

Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile karşılaşmak üzere Çarşamba Havalimanı'na geldi. Bu ziyaret, Galatasaray'ın Samsun'a olan son gelişinin tam 12 yıl önce gerçekleştiği bir atmosferde yaşanıyor.

Galatasaray'ın Samsunspor ile kozlarını paylaşacağı mücadele, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 24. haftasında 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek. Özel bir uçakla seyahat eden Galatasaray kafilesi, İstanbul'dan havalanarak Samsun-Çarşamba Havalimanı'na iniş yaptı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaraylı oyuncuları ve teknik heyeti havalimanında çiçeklerle coşkuyla karşıladı.

Kafilede, Teknik Direktör Okan Buruk liderliğinde Mauro Icardi, Fernando Muslera, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Martens ve Wilfried Zaha gibi önemli isimler de yer aldı. Futbolcular ve teknik ekip, sevgi gösterileriyle karşılandıkları havalimanında taraftarlarla fotoğraf çektirip, imza dağıttı.

Takım otobüsüne binen Galatasaray kafilesi, konaklayacakları otele doğru yola çıkarken, 2 Şubat Cuma günü saat 20.00'de 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek olan müsabakayı Tugay Kaan Numanoğlu, Aleks Taşçıoğlu ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetecek. Bu önemli karşılaşmanın heyecanı, futbolseverleri beklemeye başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!
Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!
Ajdin Hasic: Beşiktaş'a Dönüş Heyecanı ve Sergen Yalçın Övgüsü
Göztepe'nin Yükselişinde Parlayan Yıldız: Ramon-Pascal Lundqvist