Galatasaray, 27 milyon euroluk orta saha transferiyle Şampiyonlar Ligi için atağa kalkıyor!

Okan Buruk'un yönetiminde 5. yıldıza adım adım yaklaşan Galatasaray, 27 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti. Galatasaray, Zenit'ten Wendel'i kadrosuna katmak için adımlarını hızlandırdı..

Galatasaray, geçen sezon orta sahada yeterli katkı alamadığı için yeni bir transfer atağına geçti. Sarı-kırmızılı ekip, 27 milyon euroluk bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda 25. şampiyonluklarını ve 5. yıldızlarını hedefleyen Galatasaray, transfer piyasasında büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Uruguaylı Torreira'nın yanına güçlü bir takviye yapmayı planlayan kulüp, 27 milyon euroluk bir orta saha oyuncusuna göz dikti.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar elde etmek isteyen Galatasaray, Zenit'ten Wendel'i kadrosuna katmak için adımlarını hızlandırdı. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan bu Brezilyalı oyuncu için 27 milyon euro bonservis bedeli ödenerek anlaşma sağlandı.

26 yaşındaki Wendel, geçen sezon Zenit formasıyla 35 maçta görev aldı ve takımına 4 gol atıp 10 asist yaparak önemli bir performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.